MAJA HOROSZKÓP ÁLLÍTÁS

Maja rendszer – ezés

maja-kapcsolati-hc3a1lc3b3-2

Múlt pénteken ismét lehetőségem volt egy rendeződésben segédkezni.  A Maja rendszer szintén egy önismereti lehetőség. A jegyek által hordozott energiákat napi szinten érezhetjük, ezekről itt olvashatsz. Sokszor nem tudjuk, a saját kapcsolati hálónk, és a fő, meghatározó jegyeink vajon, milyen kapcsolatban állnak velünk és egymással. Vajon támogatnak minket? Vagy épp ellenkezőleg, nem tudják a valós szerepüket betölteni?

Ahogy minden családfelállítás egyedi, ez a rendszerállítás is teljesen egyénien működik. Legutóbb az állíttató “fő” jegye láthatóan el volt veszve. A “párhuzamos” erő inkább védelmezte, mintsem támogatta, a “vezető” energia azt sem tudta, hol van, nem is volt kapcsolata a fő jeggyel. A “kihívás” és a “vezető” jegyek emellett inkább rivalizáltak, a “rejtett erő” meg csak kereste a helyét, hátha észreveszik.

Az állítás folyamán kiderült, hogy a “kihívás” energia annyira nagy hatalmat kapott, hogy legszívesebben uralt volna mindent. Ezt maga a “fő” jegy indukálta, ami a “kihívásnak” hosszútávon már terhes.

Az összerendeződés akkor indulhatott meg, mikor a “fő” jegy már képes volt szembenézni a “rejtett” erővel, összekapcsolódni vele, és megérezni ezt a minőséget. Ennek folyamán a “kihívás” szelídült, és a “vezető” energia egyre jobban megtalálta a kapcsolatot a “fő” jeggyel, majd lassanként a ‘”kihívás” és a “vezető” kapcsolata is harmonizálódott. Az állítás végére mindenki elfoglalta azt a helyet, melyet a kapcsolati hálóban betölt így nyújtva támogatást.

A családállítás mindig elbűvöl. Akár teljesen vadidegenek összehangolódnak, és együttesen képesek megalkotni azt a teret, amiben a megfelelő információk teret kapnak a segítők érzései által. Ez most is így volt. A maja horoszkópot csak 1-2 segítő ismerte, és ők sem tudták, hogy épp milyen jegyet képviselnek, így az érzéseiket szabadon, mindenféle tudatos társítás nélkül élhették meg. Ismét láthattuk, hogy a rendszer tisztán odaad nekünk mindent, csak figyelnünk kell belső érzéseinkre, megéléseinkre.

mayan-calendar-haab-5-angel-ortiz

Hálás vagyok, hogy ennek az élménynek én is a részese lehettem, és támogathattam az állíttatót önismereti folyamatában. 🙂

Erőss Anna Lélek- és családrend mediátor

2016.10.13.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s