CSALÁDI REND MEDIÁCIÓ

Miért mediáció és nem családfelállítás?

images (1)

Már több éve az életem része a családfelállítás. Először segítőként vettem részt családállításon, majd pár héten belül nekem is meg volt az első, saját családállításom. Több évig vettem részt rendszeresen segítőként családfelállításokon. Ezalatt megismertem az alapvető dinamikákat, hogyan működik a Rendszer, és a vezetőnek mi felé kell vinni a folyamatot. Időközben részt vettem egy konplex, 3 éves képzésen, Sprirituális Lélekgyógyászként végeztem. Már ekkor sokat gondolkoztam, hogy ez a “cím” mennyire illik hozzám, mivel leginkább az emberek személyiségét formálom az egyéni tanácsadás és csoportos önismereti foglalkozások során egyaránt, viszont a Lélek szintű minőség szintén ott van ezekben a beszélgetésekben.

Vajon, mi is történik ilyenkor? Mi az, amit valójában teszek? Önismereti trénernek tartom magam, így elsősorban a személyiség formálásában segítek különböző gyakorlatokkal, módszerekkel, és sok-sok kérdéssel. Emellett – miután a spiritualitás az életem része – a lélek szintű ismereteket is átadom, ezzel a személyiség és a Lélek kapcsolatát segítem elő, a tanácsadásban nekem ezt jelenti a mediáció.

És, miért mediátor, nem pedig családállító? A családfelállítási Térben az állíttatóé a fő szerep, az állítás ő érte van, neki szól. Vezetőként én is a folyamat része vagyok, összekapcsolom az információt azzal, akinek, akiről szól, az én feladatom, hogy ezek az információk oldó mondatok formájában feloldják a blokkokat, és a családban helyreállhat a Rend.

Erőss Anna családrend mediátor

Elérhetőségeim: eross.panna@gmail.com, 0620/915-4469

 

 

 

 

Reklámok